Обавештења

МАЛА МОЛБА

1. Одбор за верску наставу између осталог прави за наредну годину и један леп роковник (свако од вас ће добити макар по један).
Учинило нам се да ће бити занимљиво да се у њему (као освежење за озбиљне пословне људе и као подсетник за све нас) појаве дечије мисли о Богу, цркву. Некакви афоризми, сентенце, бисери - назовите то како хоћете, не дуже од реченицу-две. Било би нам од велике користи да нам током ове недеље пошаљете што више таквог материјала који сте можда прикупили или који можете интервентно да прикупите ових дана.

2. За роковник и календар потребни су нам и дечији цртежи. Слично као прошле године. Једино што смо прошле године више ишли на "беле" цртеже, бојицама, оловком, а сад су нам потребни радови темперама или воденим бојицама. Значи без празне површине папира пуном бојом рађено. Теме - слободне. Оно што су већ радили. Светитељи, празници, Црква, породица...

3. У припреми је нови број часописа "Православни катихета". Молим све  који имају занимљиве прилоге, репортаже, фотографије, који су наишли на добре стручне текстове за које мисле да треба да буду објављени да ми се јаве.

Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.